Почитувани колеги биолози,

Ве молиме да го пополните формуларот даден подолу, со цел да се комплетира базата на податоци за евиденција на биолозите во Р. Македонија.
Би Ви биле благодарни доколку информацијата ја проследите и до други колеги биолози.
(Напомена: Ве замолуваме податоците во формуларот да бидат внесени со кирилична поддршка.
Со кликнување на Submit го потврдувате нивното испраќање.)

Со почит,

Македонско биолошко друштво